Nejnovější recenze ze sekce Sněhové řetězy
- Jako nouzové řešení idealni
Řetěz mi při prvním použití prasknul a než jsem pomalu dojel do nejbližší vesnice omlátil mi blatník. Mechanismus se zasel a musel jsem po vesnici shánět štípačky, abych ho dostal z kola dolů. U řetězu na druhém kole se mi posunula krycí lišta. Vyhozených 5000,- a to nemluvím o zničeném podběhu a lišt u blatníku.
- snadná montáž
- celková kvalita provedení
- vyšší cena
Masivní sněhové řetězy pro SUV. Celková hmotnost 8,3 kg.
- Nízká cena
- Taška na řetězy
- Při nandavání to chce grif, ale není to nic složitého.
- V balení měla být škrabka na okno, ale tu jsem k tomu nedostal.
Za tu cenu dobrá koupě, ale při nandavání to chce grif. Je lepší si to zkusit někde na suchu (třeba v garáži), aby člověk věděl jak na to, než pak venku v zimě na sněhu tápat a zmatkovat ;-)
Doporučuji rovněž zkontrolovat balení, zda je v tom návod a již výše zmiňovaná škrabka - já ji k řetězům nedostal :-(
Rychlost spolehlivost
- Kvalitní provedení.
Mohu doporučit.
Jsem s výrobkem spokojen... :-)
- aut dotazeni
nakonec nebyla možnost vyzkoušet
- snadná montáž
- jednoduchá montáž
- kvalita produktu - po druhém nasazení řetěz nevydržel
montáž je jednoduchá, ovšem trvanlivost je naprosto šílená... po druhé jízdě řetěz praskl. Co jsem hledal více informací na internetu, nejsem rozhodně sám. Někdy je lepší zvolit kvalitnější řetěz (nyní mám konig cs-9 - vřele doporučuji), než gumicukový, který praskne po dvou použití.
Produkt funguje, nicméně jedná se textilní řetězy na max. 2 použití. Již po prvním použití je znát velké poničení a to jsem vyjel kopec cca 100m, kde byl pouze sníh. Jako nouzové řešení pro mé 20" pneu však posloužilo.
- nemusel jsem nasazovat, takže nevím
- výrazně masivnější než pro OA
- dobře se nasazují
- šikovný obal na řetězy
- opravná očka
- vyšší hmotnost - ale holt víc železa
Dřív jsem měl na VW T4 obyčejné pro osobní auta ale sem tam se škubly až mi je jeden borec přetrhl (na osobáku). Tak jsem zkusil tyto pro VAN a SUV, jsou vyrazně masivnější tak doufám, že i adekvátně vydrží. Nasazují se dobře, ještě uvidím jak to půjde ve sněhu/bahně... Obal je příjemnější než dříve dodávané pevné plastové krabice.
- celkem snadná, rychlá, logická montáž. Návod na videu na webu, kvalitní materiál.
- nemá automatické dotahování řetězů za jízdy - ale to je dáno systémem utahování a nelze brát jako "nevýhodu"
- max rychlost "jen" 50 km/hod :)
Myslím, dobrý poměr cena/kvalita. Celkem snadná, rychlá, logická montáž. Návod na videu na webu, kvalitní materiál. Systém dotahování je pomocí háčků, nemá automatické dotahování řetězů za jízdy (to je až u dražších modelů) Jsem spokojený.
- návod pouze maďarsky
dobrý poměr cena / výkon
- Úplně jiná liga než běžné řetězy, lze nasadit rychle a jednoduše.
- Při sundavání musí být osa řetězu opravdu přesně svisle k zemi, jinak nepůjdou sundat tak snadno.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »