Nejnovější recenze ze sekce Sněhové řetězy
Namontovani snadne, ale demontaz katastrofa. museli mi pomoct kolemdouci chlapi. Jedna strana se proste zasekavala... nesla odjistit. Za ty penize slaba kvalita.
- Do pěti minut sou nasazení.
- Obrázkoví návod by mohl být vitysknutí na igelitovém papíře. Ten co tam je tak navlhne a rozpadne se.
- Opravdu velmi kvalitní řetězy na SUV.
- Snadná montáž, a kvalitní provedení
- Zatím jsem nic neobjevil
Samonapínací mechanismus těchto řetězů vypadá o něco kvalitnější, než mají konkurenční produkty.
ještě nejsou vyzkoušeny, uvidíme
super, delaji presne to k cemu jsou urceny ....
Zatím nemám co hodnotit, řetězy jsem nepoužil. Protože je povinné dát hvězdičky, dávám půl na půl.
Vybral jsem je kvůli předchozím zkušenostem s nasazováním a dopínáním obyčejných řemenů. Mám jen obavy z funkce mechanismu dopínání, aby nedošlo k zaseknutí a aby pak bylo možné řetězy sundat.
Cena byla dost vysoká, ale co s tím, když jsem chtěl řetězy s jednoduchým nasazováním, sundáváním a automatickým dopínáním.
Snadná montáž
rozumná cena
kvalitní řetězy
- rychlost nasazeni na auto je super
- poprve jsem si neuspinil pri nandavani retezu ruce
- Cena. Na 2-3x pouzit za zimu. Ideal
Produkt jsem vrátil, chybně jsem objednal, služby dodavatele byly perfektní.
- produkt byl v pořádku
- Thule nezklame.
- Nesněží
Dokonale jednoduchá montáž. Krásné zpracování. Skoro jako šperk.
- Povinná výbava na hory, ještě jsem je nepoužil.
- Jednoduché nasazení
Loni jsem dvakrát nasazoval klasické řetězy, řešil jsem jen zda je cena za jednoduché nasazení ještě akceptovatelná.
Doporučuji pro ty co jezdí, nebo bydlí na horách a potřebují mít jistotu, že odjedou včas a nebudou muset čekat na pluh.
- originální příslušenství
Řetězy nasazeny opravdu za pár vteřin, uvidíme jak to půjde na sněhu. Na suchu snadno jako v instruktážním videu.
Vše vypadá kvalitně.
Snadná instalace
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »