Nejnovější recenze ze sekce Sněhové řetězy
Pasuje na rozměr pneu uvedený v popisu zboží, takže nemám výhrady. Snadno se nasazuje. Zatím nebylo nutné použít v reálu, takže nemohu hodnotit funkčnost.
Snadné nasazování ,bezproblémová jízda v rozbředlém sněhu s ledovým podkladem, maximální spokojenost
- Jednoduché nasazení.
Rychle a lehce nasazeno.
Tyto řetězy jsou sice dražší, než řada jiných ale na to člověk rychle zapomene, když je začne navlékat ve stresu, v mrazu a ve sněhu - protože teprve tehdy všechny parametry, přednosti a nevýhody vylezou na povrch. No a u těchto řetězů "vylezou " na povrch jen superlativy. Fakt této investice nelituji
zatím jsem neměl možnost vyzkoušet
- snadná a rychlá montáž na kolo
- samonapínací systém
Sněhové řetězy jsem nejdříve doma rozdělal a nacvakl na ně ochranné nylonové chrániče, které chrání disky kol před případným poškozením. Nasazování řetězů v terénu je velmi jednoduché a trvalo cca 1 minutu na jedno kolo, a to za tmy s baterkou při hustém sněžení, kdy rychlost nasazení řetězů byla omezena množstvím místa v podběhu, kterého u mého auta nebylo mnoho. Následně jsem popojel, aby se řetězy sami dotáhly, zkontroloval jsem stav a mohl jsem vyrazit. Ocenil jsem i výztuže, kterými jsou řetězy opatřeny pro lepší závěr na ledu. Tyto sněhové řetězy mohu jen doporučit, kdy montáž je velmi rychlá a jednoduchá a samonapínací systém funguje skvěle, což mohu posoudit vzhledem k současné montáži jiných řetězů na jiném vozidle, která trvala podstatně déle a byla problematická.
Rychlé a jednoduché nasazení.
- parádna adhézia na snehu
- životnosť???
- nie sú tam žiadne rukavice
- 4x4 je určite lepšie, ale zase podstatne drahšie ;)
Neveril som tomu veľmi a preto som kúpil lacnejšie, ale dnes som ich konečne vyskúšal a oni fakt fungujú:) Bývam na kopci v obci a keď tam nasneží tak mám problém sa dostať domov. Už som začal uvažovať že ďalšie auto musí byť 4x4, ale pre pár krát do roka keď ho potrebujem sa to nevyplatí(drahšie, vyššia spotreba, drahší servis a podstatne menší výber na trhu s ojazdenými autami -na nové žiaľ nemám :( )
Krásne bez preklzu som sa pohol už v kopci, chce to samozrejme ľahkú nohu. Nasadiť je to ľahké(pokiaľ nie je nejaký nižší podvozok), len tieto nemajú ani len pribalené tie dlhé rukavice.
Vyskúšané na Ford Focus mk2.
Dobrá cena. Po praktickej skúške v teréne odporúčam. Zatiaľ bez výhrad.
Ještě jsem nepoužil.
- Velikost, váha, kvalita.
- O ničem nevím.
- Asi nic.
Malý balíček, který se vejde do každého auta bez nutnosti ho vyndavat mimo zimní období. Kdykoli připraven k použití i pro méně zručné řidiče. Osobně doporučuji.
ještě jsem nepoužil
- Velice snadná montáž a demontáž .
- Luxusní taška na úschovu řetězů
Perfektni vyrobek snadna montaz. Hodila by se jeste jedna sada mam staly zaber na 4kola,ale jsou dost drahe.
Zatím nemohu nic napsat nevyskouseno
- Lehké, funkční - většinou dobře funguje
- Jednoduché nasazení
- Časem se opotřebí, už jsem koupil druhé.
- dobra manipulace a skladnost
- snadna montaz i demontaz
- retezy vyborne sedi
Celkove spokojenost, mam je jiz na druhe auto (jina velikost kol).
Zatim jsem je nepouzil.
jednoduchost a funkčnost
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »