Nejnovější recenze ze sekce Sněhové řetězy
- Přesné rozměry,co jsem potřeboval, spokojen
Pewag jsem používal již na Transportéru, nyní zakoupen na novou dodávku. Řetězy používám v zimě často a Pewag je sázka na jistotu. Je více než srovnatelný s dražšími značkami.
Funkční a osvědčené.
Textilní řetězy(návleky-bačkory)jsem zatím nepoužil,protože ještě nenastaly zimní podmínky.Jejich výhoda je nízká hmotnost,snadno se složí a vozí v autě,nevýhodu bych viděl v nižší životnosti než u klasických ocelových řetězů.
vyzkouším až v zimě
- Zatím jsem zkoušel 1x na suchu a na druhý pokus to šlo.
- Mitsubishi ASX, 215x70 R16
Snad je nebudu potřebovat. Už nějakou zkušenost mám u jiného auta a celkem to nasadit lze. Chce to trochu cviku.
- Krasne jede záběr na sněhu perfektní
- kvalita za rozumnou cenu
OK
- Kompaktní balení
Zatím jsem nemusel použít, tak nevím jak fungují :)
- Špičkové zpracování, snadná montáž, přehledný návod.
- Špičkové zpracování, snadná montáž, přehledný návod.
Vyšší cena, Přepravní obal by mohl být větší.
Jeste jsem nevyzkousel na kola
- rychlé nasazování
- ještě rychlejší sundávání
Naprostá spokojenost - použito v Rakousku na horské silnici a bez problémů.
- výdrž
- pevnosť
Mám väčšie a ťažšie MPV auto.
Reťaze som kupoval spolu s autom a dobrých 5 rokov v ňom len boli.
Tento mesiac ich bolo treba použiť.
Nasadzovanie a doťahovanie nie je jednoduché, hlavne ak to robíte po tme v noci a v snežení. Odporúčam rukavice s dlhými manžetami, inak si môžete znečistiť rukávy.
Po snehu sme s nasadenými reťazami šli asi 10km, v cieli som zistil, že jedna reťaz odpadla a ostala nasadená na kolese iba na drôte. Pri preparkovávaní sa potom odtrhla aj druhá.
Z môjho uhlu pohľadu sa jedná o "pocitovku". Reťaze sú náchylné k trhaniu a keď sa rozpadnú, môžu poškodiť auto. Roztrhnutú reťaz je zreteľne počuť počas jazdy, takže sa poškodeniu vozidla dá predísť, ale ak nemáte možnosť výmeny reťazí na mieste a ste odkázaní na tieto, budete ich pracne "štrikovať", aby nenarážali do vozidla.
Jazdil som na nich v snehu týždeň na dovolenke, priebežne sa rozpadali, postupne sme ich upravovali a z dovolenky som ich ani nepriniesol domov. Na prvom parkovisku na prehrnutej ceste som ich hodil do odpadkového koša.
Perfektní pro použití při malém prostoru mezi pneumatikou a tlumičem pérování.
- Dají se nasadit
- jednoduchá montáž a jedna z mála možností na můj vůz
- Naprosto spokojen
- Dobrá kvalita
Rychlé nasazení i demontáž,dobře vypadají a hlavně v hlubokém sněhu fungují.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »